1126 Budapest, Márvány u. 27.
Fogszabályozó készülék ragasztása

Mennyi ideig tart egy fogszabályozó készülék ragasztása?

A digitális lenyomatvétellel precíz képet kapunk a fogazatról, ami lehetővé teszi a fogak 3D modelljének készítését és a bracketek pontos pozicionálását. A virtuálisan tervezett és 3D nyomtatott bracket sablon sínek segítenek a fogszabályzó készülékek gyors és pontos felhelyezésében, csökkentve az emberi hiba lehetőségét és a fogorvosi kezelés időtartamát.

Tovább olvasom
HappySmile aligner

A legújabb láthatatlan fogszabályozó technológia (DPA)

A DPA 3D nyomtatási technológia forradalmasítja a láthatatlan fogszabályozás világát, biztosítva a kezelések hatékonyságát és a páciensek kényelmét. Ezek az alignerek nem csak kényelmesek és diszkrétek, de környezetbarát gyártási folyamatukkal is kiemelkednek, csökkentve a fogászati kezelések ökológiai lábnyomát.

Tovább olvasom
Fogcsikorgatás okai

A fogcsikorgatás ellenszere

A bruxizmus, vagy fogcsikorgatás, alvás közbeni, tudattalan állapotban jelentkező gyakori zavar, mely fájdalmat és fogkárosodást okozhat. Számos ok állhat a háttérben, többek között stressz, szabálytalan harapás, vagy túlzott koffein fogyasztás. Hatékony megelőzési és kezelési módszerek közé tartozik a stresszkezelés, harapásemelő fogvédősín használata és életmódváltás.

Tovább olvasom

Mi a retenciós készülék és miért szükséges?

A fogak visszarendeződése a fogszabályozó kezelést követően számos tényezőtől függ. Emiatt kiemelten fontos a rendszeres fogászati ellenőrzések elvégzése, hogy idejében észrevegyük a problémákat és megakadályozzuk a fogak visszarendeződését.

Tovább olvasom